Renginiai

VI-oji Nacionalinė visuomenės sveikatos konferencija „Sveikata ir komunikacija“.

Kviečiame 2021 m. gruodžio 1 d. (trečiadienį) dalyvauti nuotolinėje Nacionalinėje visuomenės sveikatos konferencijoje „Sveikata ir komunikacija“.

Pandemijos metu visuomenė ir sveikatos priežiūros sistema susidūrė su neeiliniais iššūkiais. Viena iš ypatingai svarbių pandemijos valdymo sąlygų – tinkama komunikacija. Komunikacijoje svarbu ne tik tai, KAS komunikuojama, bet ir tai – KAIP komunikuojama. Šios konferencijos metu subursime įvairių sričių specialistus ir profesionalus ir pasidalinsime žiniomis bei patirtimi apie efektyvią, tinkamą, skaidrią, etišką komunikaciją sveikatos krizių metu. Taip pat aptarsime ir kitus šiuo metu aktualius visuomenės sveikatos ir jos priežiūros aspektus.

Konferencija skirta visuomenės ir asmens sveikatos priežiūros specialistams, mokslininkams, savivaldybių ir nacionalinio lygmens sveikatos politikams, nevyriausybinių organizacijų atstovams bei visiems, besidomintiems pandemijos valdymu bei visuomenės sveikatos sistemos ateitimi.

Konferencija nemokama.

Konferencijos programą rasite žemiau.

Registracija į konferenciją būtina: registracija
Registruotis galima iki lapkričio 29 d.

Prieš konferenciją (lapkričio 30 d.) visiems užsiregistravusiems dalyviams atsiųsime priminimą, kuriame bus prisijungimo nuoroda į konferenciją bei atskiras sesijas.

Kviečiame dalyvius prisijungti prie tiesioginės konferencijos transliacijos ir diskusijų.
Iki susitikimo virtualioje erdvėje!

Nuoširdžiai prof. habil. dr. Ramunė Kalėdienė,
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto
Visuomenės sveikatos fakulteto dekanė

Konferencijos kontaktinis asmuo Rūta Jasinskienė
LSMU Visuomenės sveikatos fakulteto vyriausioji administratorė
Tel. +370 37 327237, el. paštas:

Renginio programa